Aanvragen per direct

network-1019778

Wij plaatsen onze opdrachten bewust heel summier op het internet, bij interesse kun je altijd even mailen naar hamelink@manit.nl onder vermelding van het aanvraagnummer.

2017009 Wij zoeken voor een klant functioneel / technische beheerder(s) die aantoonbare ervaring hebben in de zorg en laboratorium informatiesystemen. Deze opdrachten worden in de komende drie maanden ingevuld

Als Technisch Applicatiebeheerder ben je de spil tussen de ontwikkelaars en de Functioneel beheerders, (Key-) users. Je houdt je bezig met het uitvoeren van beheer, het oplossen van verstoringen, het onderhoud en de vernieuwing van applicaties (applicatieprogrammatuur en de databasestructuren) op een bedrijfsmatig verantwoorde manier.

Samen met de functioneel beheerders en de ontwikkelafdeling zorg je voor een optimale inzet van de huidige applicaties ter ondersteuning van het bedrijfsproces met een efficiënte en effectieve inzet aan middelen en minimale verstoring in de operatie.

Daarnaast ben je als “technical lead” actief aan de slag met het onderhoud/vernieuwing van applicaties. Je zorgt er voor dat het continu aanpassen van applicaties aan nieuwe wensen en eisen als gevolg van veranderingen in de organisatie en haar omgeving planmatig wordt opgepakt. In de gegevensmodellen, de programmatuur en de documentatie worden de noodzakelijke bijstellingen aangebracht om de aansluiting tussen proces en applicatie te garanderen.

Wij zoeken:

Een enthousiaste, energieke, gemotiveerde medewerker met een afgeronde HBO opleiding informatica of vergelijkbare ervaring. Iemand die past binnen onze organisatie, doelmatig, betrokken, innovatief en deskundig.

Hij of zij is analytisch sterk, heeft oog voor processen en structuur maar verliest toepasbaarheid en effectiviteit niet uit het oog. Is makkelijk en effectief in zijn communicatie en prettig in de omgang met klanten. Daarnaast kun je goed overweg met technisch specialisten en leveranciers. Resultaatgerichtheid is een belangrijke eigenschap, altijd in evenwicht met het meenemen van de omgeving/organisatie. Je krijgt zaken voor elkaar en komt met creatieve oplossingen.

De focus van de technisch applicatiebeheerder ligt op de applicaties/informatiesystemen, maar je blik is breder. Je hebt affiniteit met complexe landschappen, interfaces, integratie vraagstukken en webportalen. Je onderhoudt je kennis van applicaties, volgt roadmaps en marktontwikkelingen. Het plannen van je eigen werk en van de activiteiten ten aanzien van de aan jou toegewezen applicaties gaat je goed af, je coördineert, en plant activiteiten en rapporteert duidelijk naar klanten en je leidinggevende over de voortgang.

Noodzakelijke Kennis en ervaring

Microsoft SQL (Het schrijven van Queries)

XML

ASL / ITIL / Prince II

Gewenste Kennis en ervaring

Ervaring binnen de zorgbranche en meer specifiek binnen de eerstelijns diagnostiek

Zorgstandaarden zoals HL7, XDS

.NET (MVC)

Affiniteit met Technieken zoals VMWare virtualisatie, Citrix terminal servers,

Microsoft server besturingssystemen en firewalls

Competenties

Communicatief mondeling en schriftelijk

Resultaatgericht

Overtuigingskracht

Organisatiesensitiviteit

Servicegericht

Gestructureerd (Planmatig)

 

 

Persoonlijk contact is de sleutel van ons succes.